image001(001).jpg


MEIDÄN TARINA

”Oxford” löydettiin vuonna 2007, alkoi Smart TV-toimittaja, koottu Smart TV Kiinan ja Lähi-idässä. 2010 saimme lisää vaatimuksia asiakkaillemme maailmanlaajuisesti etsivät luotettavia yhteen ikkunaan, jonka avulla ne voivat hallita kaikki materiaalit ja tuotantojen elektronisten tuotteiden kokoonpano hankkeita ja logistiikka.


Me sitten vuosia aikaa etsiä ja määrittää verkon luotettavia tietolähteitä elektroniikkatuotteet ja monipuolinen tuotantolinjoja Kiinassa. Kyseisillä tuotantolinjoilla, jotka ympäröivät mediasoitin, Smart TV, Smart TV-ruutuun (IPTV laatikko), kauko-ohjaus (Kuivata Hiiri ja näppäimistö), kannettava heijastaa, DLP Mini videotykki ja PCB kokoonpano. Nämä perustettu sen ansiosta yhdistämiseksi ja yhteensovittamiseksi materiaaleja ja tuotantoa tehokkaasti kirjoittamia.


Nyt OXFORD International on yksi tehokkaimmista kuluttajaelektroniikan kokoontumis-ja sähköinen OEM tarjoaja Kiinassa. Vakaan kasvun ja asiakkaiden kysynnän palvelemaan paremmin Asiakkaat, olemme perustaneet asiakaspalvelukeskukset Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Jakelijat ovat yleisiä, kuten USA, Brasilia, Italia, Ranska, Venäjä, Dubai, Saudi Arabia, Intia, jne.


image003(001).jpg


MEIDÄN TEHTÄVÄMME

Täydellinen maailmanlaajuinen toimitus- ja verkosto että OXFORD on kehittänyt joka käsittävä Smart TV, Android TV-ruutuun (IPTV laatikko), kauko-ohjaus (Kuivata Hiiri ja näppäimistö), kannettava heijastaa, DLP Mini videotykki ja muiden kuluttajille suunnattujen elektroniikkatuotteiden Vaihtoehtoinen jakelukanava. Meidän tehtävämme on yhdistää kaikki nämä tuotanto ja hallita asiakkaan strategiaa kuluttajaelektroniikan kumppani, joka tarjoaa tehokkaita, joustavia ja laadun kokonaisratkaisun asiakkaan kuluttajien sähköisten tuotteiden Supply Chain.


image005(001).jpg


TEHOKKUUTTA, JOUSTAVUUTTA JA LAATUA

TEHOKKUUTTA

Monipuolinen tuotantolinjoja ja resursseja kanava integrointi OXFORD International nyt tarjoaa kokonaisratkaisun asiakkaan elektronisten tuotteiden kokoonpano projekteille. Näin asiakkaat voivat varata niiden resurssia tehokkaammin keskittymällä pääasiallisen ja keskeinen toiminta kuten R&D ja markkinointiin.


JOUSTAVUUS

Olemme kumppanuuteen kanssa erilaisia valmistajat ja työnhakijalle kumppanuuden verkko ulottuu kuudella mantereella. Productions, QC- ja merenkulkuministeriön OXFORD tarjoaa asiakkaillemme yhden luukun palvelu.


LAATU

OXFORD International ei ole vain tilintarkastajan tarkastuksia tuotteita rivi kuukausittain, on myös meidän QC joukkue pysyä tuotantolinjan joka päivä tehdä lopputarkastukseen. Kaikki tuotteet on läpäistävä tiimimme QC ennen toimitetaan kirjoittamia.


image007(001).jpg


”Shenzhen Oxford International Trading Co, Ltd” on merkit

  


            image012.gif