Kuinka ylläpitää digisovitinta?

- Apr 18, 2019-

Miksi jotkut ihmiset käyttivät TV-laatikoita alle vuoden

ja oliko sinulla erilaisia ongelmia?


OXFORD on koonnut joillekin erittäin käytännöllisiä huoltomenetelmiä kaikille, toivoen auttaa kaikkia.

Koska useimmissa TV-ruuduissa ei ole "virta pois päältä" -painiketta, otamme nyt esimerkin H96 TV Boxista.

H96 TV Box (4)

  1. Sammuta ja irrota virtalähde. Monien käyttäjien tapana on kytkeä kaukosäädin TV-ruudun ja television suoraan pois päältä. Tällä hetkellä laatikko ja TV ovat valmiustilassa ja kuluttavat edelleen virtaa, mikä on myös erittäin vaarallinen käytäntö. Oikea tapa tehdä tämä on sammuttaa television virta ja irrottaa sitten televisiorasian sovitin.

  2. Vältä muistikortin poistamista TV-ruudun käytön aikana. Älypuhelimia käyttäneet tietävät, että monet matkapuhelimet eivät tue "kuuma kytkemistä", ja sama pätee TV-ruutuihin. Varsinkin kun tarkastelemme paikallista videota, joka vie paljon muistia, muistikortin irrottaminen käytöstä vaurioittaa laatikon emolevyä ja aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Oikea tapa on vetää muistikortti ulos videon käynnistämisen jälkeen.

  3. Yritä kytkeä TV-ruutu verkkokaapelilla. Vaikka verkon digisovittimet, kuten H96-TV-laatikko, tukevat sekä langatonta että Ethernet-verkkoa, TV-laatikon kytkemiseen on parasta käyttää langallista verkkoa, mikä varmistaa verkon vakauden ja takaa videon sujuvuuden.

  4. Älä aseta TV-laatikkoa suuritehoisen laitteen viereen. Kodinkoneet, kuten ääni, joilla on voimakkaita sähkömagneettisia häiriöitä, voivat aiheuttaa TV-ruudun WIFI-yhteyden epävakauden tai aiheuttaa roiskeita katsellessasi videota.

  5. Vältä TV-ruudun liitännän usein kytkemistä ja irrottamista. Toistuva asettaminen ja poistaminen voi johtaa huonoon kosketukseen tai vaurioittaa liitäntää, mikä voi myös aiheuttaa pölyn pääsyn ja vaikuttaa laatikon normaaliin toimintaan.

  6. Takaa vakaan virran lähtöympäristön. Yleisesti käytettyjen laitteiden vakaa jännitesyöttö on avain niiden normaalin toiminnan ylläpitämiseksi. Epävakaa jännite voi helposti vaurioittaa laatikon sisällä olevia osia. Yleensä kodin virtalähteen jännite on 220 V, joten laatikkopistorasiaa ostettaessa on parempi käyttää pistorasiaa, jolla on vakaa jännitetoiminto suojataksesi kotelon virtalähteen vakaata tuloa.

  7. Älä sijoita TV-laatikkoa rasvaiseen, kosteaan ympäristöön. Elektroniikkatuotteiden pitkäaikainen altistuminen kosteassa ympäristössä voi aiheuttaa emolevyn metallilevyn ruostumisen ja syöpymisen, mikä vaikuttaa sen toimintojen normaaliin käyttöön ja lyhentää huomattavasti laatikon käyttöikää.

  8. Älä peitä esineitä, kuten pahvi, TV-laatikkoon tai aseta TV-laatikko piilotettuun nurkkaan. Tällainen sijoitusasento ei edistä TV-ruudun langatonta vastaanottoa, mikä aiheuttaa TV-ruudun jumittumisen videota katseltaessa.


Jos sinulla on kysyttävää käytön aikana, tervetuloa lähettämään meille sähköpostia info@oxfordsz.com.