IPTV set-top box vs. Smart TV - älykkäämpi valinta?

- Nov 28, 2018-


IPTV set-top box vs. Smart TV? Kun ylellisyys, televisiot ovat olleet osa vakiolaitteita käytännössä kaikissa hotellihuoneissa jo jonkin aikaa. Kuitenkin vain viime aikoina kehittyneen teknologian ansiosta televisiot tulevat enemmän kuin pelkästään kalliiksi viihdepalveluksi vieraille. Koska yhä laajempi laajakaistayhteys tekee Internetistä vahvan TV-sisällön toimituksen kanavan, televisiot eivät nyt tarjoa asiakkailleen aivan uutta kokemusta, mutta myös hämmästyttävän uuden mahdollisuuden hotellille suoraan päästä ja välittää palvelujaan asiakkailleen.


iptv set top box


Hotellissa on kaksi tapaa hyödyntää ns. Internet-protokollan (IPTV) tehostettuja ominaisuuksia hotelleissa. Se voidaan tehdä joko erillisellä laitteella, jota kutsutaan IPTV-set-top-boxiksi (IPTV STB), joka on kytketty televisioon tai niin kutsutun Smart TV: n kautta, jossa on jo sisäänrakennettu IPTV-toiminto.


iptv set top box


Tällä sivulla on joitakin etuja ja haittoja STB- ja SMART TV -asiakaslaitteista.

ominaisuudet Set-Top Box ÄLYTELEVISIO
TV-mallien valinta TV-malli Vain SMART-malleihin
Ohjaus käyttöjärjestelmän välillä täysi etäkäyttö Rajoitettu tai ei saatavilla
Keskitetty tuki täysin tuettu Rajoitettu tai ei saatavilla
Lokit ja diagnostiikka kerättävissä Rajoitettu tai ei saatavilla
DRM-saatavuus suosittu DRM, joka on helppo toteuttaa uudella DRM-tekniikalla Vain SMART TV: n myyjän valintaan
lähentyminen Vaadi useampia kaapeleita STB: n liittämiseksi televisioon Vähemmän kaapeleita, all-in-one-laite
Uudet ominaisuudet TV-malli Vain SMART-malleihin
4K-tuki täysi tuki Rajoitettu tai ei saatavilla
UI-suorituskyky Ilman huomattavaa viivettä Voi näyttää viiveen
Helppokäyttöisyys Samat hallintatyökalut eri malleille Jokainen malli vaatii eri lähestymistapaa
Bugi-korjaus STB-laiteohjelmistoa päivitetään jatkuvasti ja sitä on helppo korjata Patentoitu ohjelmisto on vaikea korjata tai päivittää
Integrointi kolmannen osapuolen ratkaisuihin täysin saatavilla Rajoitettu tai ei saatavilla

Toisaalta IPTV STB -liitännät käsittelevät kehittyvää IPTV-kenttää paljon paremmin. Yleensä ne eivät ole sidoksissa omiin ratkaisuihin älykkäiden televisioiden sijaan, ja ne voivat siksi tarjota laajemman valikoiman IPTV-sisältöä alusta alkaen. Ja jos jokin tietty tv-ruutu vanhenee tai lakkaa toimimasta vian takia, on helpompaa ja edullisempaa korvata vain laatikko kuin koko TV: n korvaaminen, kuten Smart TV: n tapauksessa.

Huolimatta älykkäiden televisioiden eduista, joissa on integroidut IPTV-ratkaisut , omistetut IPTV-set-top-boxit eivät ainoastaan tee parempaa työtä IPTV-sisällön tarjoamiseksi käyttäjälle, vaan tarjoavat myös tulevaisuuden kestävän joustavuuden hinnalle, jota ei ole olemassa tai tällä hetkellä suunniteltu Smart TV voi ottelu.


Haluatko tietää lisää STB- ja Smart TV Hospitality TV -ratkaisuista?

Jotta voit tehdä oikean päätöksen siitä, mitä Hospitality TV -ratkaisua valitset, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä LIONSTAR IPTV -konsulttiin. Sekä Hospitality-TV-ratkaisut esitellään sinulle, ja molempien ratkaisujen etuja ja haittoja käsitellään syvällisemmin, jotta ne ymmärretään täysin. Täytä lomake tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen lionstariptv@foxmail.com.