Ero satelliitti-TV: n digisovittimen ja verkko-TV: n digisovittimen välillä

- Apr 26, 2019-

Satellite Receiver


Satelliitti-TV: n digiboksi pystyy pääasiassa muuntamaan digitaalisen satelliittitelevision signaalin laadukkaaksi audio- ja videosignaaliksi digiboksin kautta ja lähettämään sitten signaalin televisioon ja toistamaan ohjelmaa television toistolaite, jotta käyttäjä voi katsella uusinta. Tv-ohjelma.


network tv boxVerkko-TV: n set-top box sisältää erilaisia sovelluksia, kuten Youtube, Netflix, Facebook, IPTV jne. Voit katsella 3D-elokuvia verkossa ja LIVE-televisiota IPTV-liittymällä. Voit myös ladata suosikki-apk-ohjelmiston pelaamaan televisiossa, keskustella, pelata pelejä, helppokäyttöisiä ja halpoja, hyvin sopivia satelliitti-tv: n häiriöalueille, maaseudulle.


Ero 1: Verkko-ohjelma

Satelliitti-TV: n digisovitin voi katsella vain satelliittivälitteisten digitaalitelevisiosignaalien kautta lähetettyjä ohjelmia, ja verkko-TV: n digiboksi voi yhdistää verkon televisioon, ja televisiosta tulee tehokas suurikokoinen Android-tietokone, joka ei ainoastaan sillä on enemmän rikas sisältö, mutta sillä on myös pääsy Internetiin. Pelit, aktiviteetit ovat erilaisia.

Ero 2: Alueelliset rajoitukset

Satelliitti-digisovittimien on lähetettävä signaaleja, joten jotkut syrjäiset alueet, joissa on heikko signaali, ovat alttiita häiriöille, jolloin ohjelmia ei ole. Alue ei vaikuta verkko-TV: n digisovittimeen, kunhan reitittimellä on verkko, voit katsella ohjelmaa äärettömästi.

Ero kolme: reititystoiminto

Verkko-TV-digiboksi voidaan muuntaa reitittimeksi, joka voi laajentaa rajoittamattoman verkon kattavuutta. Satelliitti-TV: n digisovittimilla ei ole tällaista toimintoa.

Jos sinulla on vielä kysyttävää satelliitti-tv-ruudusta ja verkko-tv-ruudusta, tervetuloa lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen info@oxfordsz.com.