TV box osto

- Aug 29, 2018-

Päätöslauselma

Ensinnäkin päätöslauselmassa aloitetaan. Valtavirran TV-ruutuun on 1680 * 1050 ja 1920 * 1200 päätöslauselmia, jotka voidaan tietää 22 tuuman ja 24 tuuman LCD-näytöt. Jos haluat saavuttaa korkeamman-definition TV vaikutus, valitse 1920 * 1200 resoluutiolla.

Käyttöliittymä

Yleisin syy on VGA-TV-ruutuun käyttöliittymän kannalta, output-liitäntä ja toinen on DVI, joka välttää signaalin menetys ja parantaa kuvan kirkkaus ja tarkkuus suorituskykyä. Input-liitäntä, yhteinen ja yleinen ovat AV ja S terminaalit ja VGA- ja yleiset TV-ruudussa on valmiudet, mutta useimmat valmistajat käyttävät S-terminal kääntää VGA-, mikä aiheuttaa signaalin tietojen muuntaminen. Menetys, niin kaikkien pitäisi valita alusta VGA-liitäntä TV-ruutuun, kun valitset VGA-TV-ruutuun. Advanced TV-ruutuun varustettu väri ero terminaalit ja monet pelaajat siirtävät PS3 ja Wii-pelit suuri näyttö TV-ruutuun osien välityksellä. On kuitenkin syytä huomata, että jotkut TV-ruutuihin väri ero-osia vain tukea televisiot 480i ja 1080i väri ero terminaalien ja on edelleen tietty ero määritelmä.

Sovellusvalikko

Sovelluksen valikosta toiminto, jos näyttö on LCD, älä valitse puhtaana CRT TV-ruutuun. On aivan muutaman TV-ruutuihin noin 100 yuania maailmassa, mutta näitä TV-ruutuihin tukee vain puhdasta CRT-näytöt. Jos satut olemaan tällaista seurata, on edullinen valinta.