Mikä on IPTV?

- Nov 01, 2018-

IPTV

IPTV viittaa Internet-pohjaiseen protokolla-televisioon, jossa internetiä käytetään televisio-ohjelmien ja videoiden toimittamiseen, jotka ovat joko eläviä tai kysyttyjä. IPTV on järjestelmä, jossa digitaalitelevisiopalvelu toimitetaan tilaajalle Internet-protokollatekniikan kautta laajakaistayhteyden tai internetyhteyden kautta.

Se on hieman erilainen kuin digitaalinen video, jota miljoonat käyttäjät käyttävät sivustoissa tai sovelluksissa, kuten YouTubessa tai Netflixissä, mutta se jakaa melko vähän samanlaista, levinnyttä luonnetta. Toisin kuin tavallisessa kaapeli- tai satelliittiliitännässä, IPTV: ssä useissa televisioissa voi käyttää yksittäistä tilaa kotona.


IPTV on myös palvelu, joka voi pelata televisiolaatikoissa , Smart TV: ssä, älypuhelimissa, Mac-kirjoissa ja tietokoneissa. IPTV-tilauksen avulla voit katsella tuhansia live-TV: tä ilman kaapelia ja satelliittia. Esimerkiksi arabialaiset TV-kanavat , Brasil-tv-kanavat , intialaiset TV-kanavat , espanjalaiset TV-kanavat jne.

IPTV Channels

IPTV antaa katsojille lisäetua ja -mukavuutta, kun he voivat valita ohjelman, jota he haluavat katsella, milloin ja milloin he tuntevat sen katsomalla sitä erillään viritettävistä live-tv-ohjelmista.

premium channel