Mikä on älykäs projektori uusi?

- Jan 17, 2019-

android 9.0 TV box

Mikä on älykäs projektori uusi?


Tällä hetkellä projektori ei ole enää iso laatikko pelaamaan PPT-dioja vain luokkahuoneessa tai kokoushuoneessa. Se on ollut läheisesti yhteydessä viihteeseen, elämään, muotiin ja tiedusteluun. Projektorin osalta, onko olemassa uusia, joita et tiedä? Puhutaan tästä aiheesta kaikkien kanssa tänään.

Projektorin varhaisinta käyttöä on pelata PPT: tä opetusta, konferensseja, luentoja jne. Varten. Nämä ominaisuudet ovat myös kaikille tuttuja. Keskitymme muihin ominaisuuksiin:


1. Näytä samanaikaisesti matkapuhelimen kanssa: älypuhelin on liitetty projektoriin langallisten tai langattomien välineiden avulla, jolloin matkapuhelimen pieni näyttö heijastuu synkronisesti projisointiin suurelle näytölle. Pienet näytön sekunnit kääntyvät suurelle näytölle. Suuret näytön pelit ovat nautittavampia.

2. Katso TV-elokuvia verkossa: Nykyisillä älykkäillä projektoreilla on sisäänrakennettu Android-järjestelmä, voit asentaa erilaisia video-ohjelmia.

3. Karaoke-toiminto: projektori ja verho sekä kaiutin ja sitten karaoke-sovellus, voit kääntää kodin hämmästyttäväksi KTV-huoneeksi.

4. Käyttö voimapankkina: Useimmilla markkinoilla olevilla projektoreilla on tällä hetkellä USB-liitäntä, ja tämän liitännän tehtävänä on ladata matkapuhelin. Jos olet ulkona, puhelin on pois päältä, ja sinulla on pieni kannettava projektori. Projektorin sisäänrakennettu teho voi toimia voimapankkina.

5. Mediasoittimen toiminto: Useimmissa projektorissa on SD-korttipaikka, yleensä voit kopioida kappaleet, Cartoon, videot ja elokuvat SD-kortille, kytke SD-kortti SD-korttipaikkaan ja toistaa.

6. TV-ruudun toiminto: Voit myös liittää älykäs TV-ruutuun projektoriin HDMI-kaapelilla ja nauttia suosikkielokuvista suurella näytöllä.

7. Taskulampun toiminta: Joissakin älykkäissä projektorissa on taskulamppu, voit käyttää sitä helposti taskulampuna.