Suuri fuusio miksi pystyy DLP projektio?

- Nov 30, 2018-

Alalla asiakkaat ostaa suuri näyttö Fusion DLP-projektorit. Lisäksi he ostavat LCD-projektori yksin. Vertaa ja sanoa: LCD koneen väri näyttää paremmalta. Miksi et käytä LCD-projektorit kotouttamiselle? Hei siellä! Miksi? Hei siellä! Uskon, että monet asiakkaat ovat tällaisia epäilyjä.

DLP Projection

Heittäminen tekniikka DLP käyttää heijastava heittäminen tekniikka kun LCD käyttää siirto heittäminen tekniikka. Entinen ei ole mieltä pikseli kokoonpano, kuva on luonnollinen ja digitaalisen kuvan palauttaminen on totta ja tarkka. On kirkas väri vähentäminen ja korkea värikylläisyys, se houkuttelee käyttäjän silmät. Ruudukko on suhteellisen raskas ja heittäminen irtoseinä pikseli kokoonpano on nähtävissä selvää.

LCD Projector

Tehdä liittämiseen fusion, väri lisääntymiselle tason, mutta myös käyttöikä on myös avain kytkeä.

DLP

LCD projektio Fusion, nestekidenäyttö projektori ajan kuluttua (noin 200 tuntia) näkyvät kaltevuus väriero, asennustoiminto kuva. Ajan kuluttua näytön koko väri näkyy keltaisena ja väri on epäsäännöllinen. Kaksikanavainen fusion osoittaa, että yksi väri on tumma keltainen yksi väri on normaalia keltainen. Koko kuva on jaettu kahteen osaan, asennustoiminto kuva.

projector