Langattomien näppäimistöjen etuja

- Aug 29, 2018-

Maailmanlaajuisesti saatavilla

Langaton langaton Bluetooth-tekniikka on ilmainen maailmanlaajuisten jäsenyritysten käyttöön. Monien alojen valmistajat ovat aktiivisesti toteuttaneet tätä teknologiaa tuotteissaan vähentääkseen kaapeleiden käyttöä saumattomille yhteyksille, suoratoistolaitteille, tiedonsiirrolle tai puheviestinnälle. Bluetooth-tekniikka toimii 2,4 GHz: n taajuusalueella, joka on teollinen, tieteellinen, lääketieteellinen (ISM) radiolähetin, joka ei vaadi lisenssiä. Tästä syystä Bluetooth-tekniikan käyttöä ei veloiteta. Sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä matkapuhelinoperaattorillasi GSM- tai CDMA-yhteyden käyttöön. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja Bluetooth-tekniikan käytöstä laitteen kustannusten lisäksi.

Laitteiden valikoima

Bluetooth-tekniikkaa on käytetty ennennäkemättömässä valikoimassa, matkapuhelimista autoihin lääketieteellisiin laitteisiin ja tämän teknologian käyttäjien ulottuvilla kuluttajilta teollisiin markkinoihin yrityksiin. Pienitehoiset, pienet ja edulliset silikoniratkaisut mahdollistavat Bluetooth-tekniikan käytön myös hyvin pienissä laitteissa. Tutustu jäsenten tarjoamien tuotteiden luetteloon Bluetooth-tuoteluettelossa ja komponenttituoteluettelossa.

Helppo käyttää

Bluetooth-tekniikka on nopea tekniikka, joka ei vaadi kiinteää infrastruktuuria ja joka on helppo asentaa ja asettaa. Et tarvitse kaapelia yhteyden muodostamiseen. Uusien käyttäjien on helppo käyttää - vain Bluetooth-merkkituote, tarkista käytettävissä olevat profiilit ja muodostaa yhteyden toiseen Bluetooth-laitteeseen, joka käyttää samaa profiilia. Seuraava PIN-prosessi on yhtä yksinkertainen kuin ATM-koneella. Kun olet poissa, voit ottaa henkilökohtaisen verkkoyhteyden (PAN) kanssasi ja muodostaa yhteyden myös muihin verkkoihin.

Globaalit vaatimukset

Langaton Bluetooth-tekniikka on nykyisin markkinoiden laajin tuettu, monipuolisin ja turvallinen langaton standardi. Maailmanlaajuinen pätevyysprosessi testaa, täyttääkö jäsenen tuote kriteerit. Bluetooth-spesifikaation julkaisemisen jälkeen vuonna 1999 yli 4 000 yritystä on tullut Bluetooth Special Interest Group -ryhmään (SIG). Samaan aikaan markkinoilla olevien Bluetooth-tuotteiden määrä on kaksinkertaistunut nopeasti. Tuotteiden määrä on kaksinkertaistunut neljä peräkkäistä vuotta ja asennettujen tukiasemien määrä voi nousta 500 miljoonaan vuoden 2005 lopussa.