Sinun pitäisi olla varovainen, kun ostat kodin projektorin vuonna 2019!

- Mar 30, 2019-

Kun ihmisten elämää parannetaan asteittain, harjoittaminen ei rajoitu asuinpaikkaan, ei vain rahaan, vaan ihmisten harjoittaminen alkaa kehittyä henkisellä tasolla ja mielessä.

Elämän eri kohteista voidaan heijastua, erityisesti perhe-elämässä, halu luoda kotiteatteriteatteri, nyt projektorien käyttö perinteisen TV: n korvaamiseksi perheen olohuoneen elokuvan ja television viihdettä on vähitellen tullut yhteisymmärrykseen.

Ultra Mini Projector (1)

Valitse ensin kotiin sopivat lumeenit


Projektorin ensisijainen tekijä on lumenien taso. Vaikka kymmenet lumeenit eivät ole käytännöllisiä, sitä enemmän kotitalouksina, sitä parempi on valo. Koska sisäilman tilavuus on rajallinen, taitekerroksen kirkkauden ja ihmisen silmän eron välisen kontrastin välillä on tiettyjä sääntöjä.

Valon ja kromaattisten poikkeamien liiallinen käyttö kotiprojektorissa voi vähentää merkittävästi ihmisen silmän herkkyyttä, joten liian suuri kirkkaus ei ole etu. Yleensä, olipa se makuuhuone tai olohuone, avausetäisyys on pohjimmiltaan 3-4 metriä, ja seinä voidaan ennustaa noin 100-200 tuumaa. Näillä tiedoilla lumen on välillä 1000-1500. Vetämällä verhot päivän aikana ja kääntämällä pieniä valoja yöllä, valo on pehmeä, värin ero on pehmeä, ja lämmin tunne on kotiteatterin pääteema. Polttimen valon voimakkuuden tulee olla oikeassa suhteessa huoneen todelliseen tilavuuteen ja etäisyyteen.

DLP HD Projector

Toiseksi valitse lampun pitkä käyttöikä


Monia ihmisiä sekoittaa usein liike-elämän korkea luumen ja ammattitaito, mutta he eivät ota huomioon lampun elämää. Joissakin kotiprojektorissa lampun käyttöikä on vain muutama tuhat tuntia, ja lampun hinta vaihtelee muutamasta sadasta tuhanteen dollariin, ja on hankalaa ostaa aitoa vastaavaa lamppua ja korvata se.

Se on testattu, lampun käyttöikä on yli 20 000 tuntia, tavanomainen käyttö voi olla jopa 20 vuotta, voidaan sanoa olevan elinikäinen, ei todellakaan saavuta materiaalihäviötä, on valinnainen tuote.

DLP HD Projector

Kolmanneksi valitse rikas ja käytännöllinen kotiprojektori


Kotiprojektori, jonka pääasiallisena tarkoituksena on katsella televisiota, elokuvia, pelata pelejä, kytkeä tietokoneita jne., Tulopäätteessä on oltava vähintään HDMI, AV, VGA, tässä laitteessa on mieluiten sisäänrakennettu kaiuttimet ja ulostulossa on oltava ääni liittimet ulkoisille vahvistimille ja kaiuttimille. Samalla tuetaan kaukosäätimen toimintaa.


Joten tiedät, kuinka valita sopiva projektori kotiisi.

Lähetä kysymyksiä osoitteeseen info@oxfordsz.com, jos olet edelleen hämmentynyt siitä, miten kotiprojektorit valitaan.