IPTV: n pääominaisuudet

- Aug 29, 2018-

IPTV on infrastruktuuri, jossa hyödynnetään laajakaistaista kaapelitelevisioverkkoa, jossa pääviestintälaitteena on kotitekniikka ja joka tarjoaa monenlaisia digitaalisia mediapalveluja, mukaan lukien televisio-ohjelmat Internet-protokollan kautta. Ominaisuudet näkyvät:

1) Käyttäjät voivat saada laadukkaita (lähes DVD-tason) digitaalisia mediapalveluja.

2) Käyttäjillä voi olla monenlaisia vapausasteita valita video-ohjelmia eri verkkosivustoilta laajakaistaverkossa.

3) Saavuta huomattava vuorovaikutus mediapalvelujen tarjoajien ja median kuluttajien välillä. IPTV: n käyttöön ottama toistoalusta on tyypillinen edustaja uuden sukupolven kodin digitaalisen median päätelaitteille. Se voi konfiguroida useita multimediapalvelutoimintoja käyttäjien valintojen mukaan, mukaan lukien digitaaliset TV-ohjelmat, visuaaliset IP-puhelimet, DVD / VCD-toisto, Internet-matkat ja sähköpostit. Ja erilaisia verkko-informaation konsultointia, viihdettä, koulutusta ja liiketoimintaa.

4) Suurten kehittyvien markkinoiden tarjoaminen verkon kehittäjille ja ohjelmatoimittajille. Tällä hetkellä Kiinan viestintäteollisuus kehittyy nopeasti, ja käyttäjät ovat yhä vaativampia tietopalveluja, erityisesti laajakaistaisia videotietoja. Voidaan sanoa, että Kiinalla on käytössään tekniset olosuhteet ja markkinaedellytykset voimakkaasti IPTV: n kehittämiselle.

Yleisesti ottaen IPTV: llä ja digitaalisella televisiolla on yhtäläisyyksiä ja eroja. Fiberhome Networksin tekniset asiantuntijat selittivät näiden kahden näkökohdan yhtäläisyyksiä ja eroja.