MediaPlayer10

- Aug 29, 2018-

Media Player10 tämä on Microsoftin media player-ohjelmisto perustuu DirectShow. Se tarjoaa laajan valikoiman monipuolinen ja kätevä multimedian sisältöä. Voit pelata enemmän arkistoida kirjake käsittävä: WindowsMedia (tunnettiin aiemmin nimellä NetShow), ASF, MPEG-1, MPEG-2, WAV, AVI, MIDI, VOD, AU, MP3 ja QuickTime tiedostoja. Kaikki tämä tehdään yksinkertainen sovellus.

Windows Media Player 10 tarjoaa laadukkaita kokemus tutkia peliä ja nauttia digitaalisen median missä tahansa.

Uudet ominaisuudet:

Pehmeä uusi muotoilu – virtaviivainen ja sileä uusi muotoilu tuo uutta ulkoasua ja parantaa helppokäyttöisyyttä, kuten nopean pääsyn soittimen tehtävien. Tärkeintä media player vie mediakirjaston näkyvällä paikalla avulla käyttäjät voivat suorittaa päivittäin digitaalisen median tehtävät ja hyödyntää tehokkaita ominaisuuksia media Playerin mediakirjaston selattaessa.

Online musiikki säilyttää Collection - Esittelyssä ensimmäinen ”digitaalinen Media Plaza” jonka avulla voit tutkia, ladata, vuokrata tai pelata streaming musiikkia ja videoita mediasoittimen valittavissa verkkokaupasta. Nämä kaupat tarjoavat syvemmälle integrointi ja mukautus media Playerissa ajaksi yhteenlaskettu mukavuus ja helppokäyttöisyys.