Microsoftin uutiset

- Aug 29, 2018-

Microsoft julkaisi Windows Media Player 10 beta -ohjelman

Microsoft julkaisi viimeisimmän mediasoittimen ohjelmiston, Windows Media Player10: n, teknisen beta-version, jonka lisäksi sen voi toistaa ääntä ja videota henkilökohtaisella tietokoneella.

Ohjelmisto on saatavilla myös monissa kannettavien mediatoistolähettimien, joissa on Microsoftin Portable Media Center -ohjelmisto.

Sen merkittävin uusi ominaisuus on, että ohjelmisto itse voi suoraan tarjota audiovisuaalisia teoksia, joita eri toimittajat jakavat. Tämä on selvästikin vastaus, jonka Microsoft on tehnyt iTunes Music Storesta, joka on ollut valtava menestys kilpailevalle Applelleen. Windows Media Player -ohjelmiston kilpailijoihin kuuluu myös RealNetworksin RealPlayer.

Microsoft korosti lausunnossaan: Olemme kokeilemassa uutta Digital Media Large Mall -mallia, joka tarjoaa käyttäjille paljon online-musiikkikauppoja ja videopalveluja, jotka toimivat kanssamme. Ohjelmisto saumattomaan yhteistyöhön.

Microsoft sanoo, että uusi Windows Media Player soveltuu myös rekisteröintiin perustuviin musiikkipalveluihin. Sivulla, joka tarjoaa tällaisen palvelun, käyttäjä voi ladata ja kuunnella kappaleen maksun rekisteröinnin jälkeen maksamatta maksua jokaisesta seuraavasta kappaleesta.