USB HUB FAQ

- Aug 29, 2018-

hitaampi

Nähdäksesi Vista-käyttöjärjestelmän, kytke USB Hub (4 porttia) ja U-levy, tietokone kehottaa nopeuttamaan, voit lisätä nopeutta?

USB-Hub on vain työkalu USB-liitännän laajentamiseen. Laita se suoraan, se on vain käyttöliittymän laajennus työkalu. Itse asiassa USB-keskittimen käyttö mahdollistaa USB-laitteiden nopeuden hidastumisen ja on täysin mahdotonta saada nopeammin. Paras tapa on yhdistää USB-laite suoraan tietokoneen USB-porttiin USB-Hubin sijaan. Erityisesti matkaviestinnän kiintolevy ei välttämättä ole helppo käyttää USB-hubia yhteyden muodostamiseen, mikä jopa vahingoittaa kännykän kovaa kiekkoa.

Sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota tähän kehotukseen, koska on hyvin todennäköistä, että USB-keskittymä ei ole tarpeeksi virtaa aiheuttaakseen tämän kehotteen. Vaikka muutat muita liittimiä, se ei toimi paremmin. Lisäksi USB-Hub ei tarvitse muodostaa yhteyttä mobiiliin kiintolevyyn. Jotkut USB-keskukset, kuten kamera, ovat sopivampia. Älä kytke liian monta laitetta USB-keskittimeen, vaan kytke se suoraan tietokoneeseen.