Neljän ytimen android TV Box

Quad Core Android TV -laukku Amlogic S905W UHD 4K Quad Core Android-TV Box-M18 M18 Quad Core Android TV -laatikko on laaja kirjasto suoratoistosovelluksia. Täydellinen pääsy Google Play -palveluun ja erilaiset muokkausvaihtoehdot, M18 Quad Core Android TV -laatikko on yksi parhaista Android TV -laatikoista ...

Tuotetiedot

Quad Core Android-TV-kotelo Amlogic S905W UHD 4K

image001.jpg

01.jpg

Quad Core Android TV Box-M18

02.jpg


M18 Quad Core Android TV -laatikossa on valtava suoratoistosovellusten kirjasto. Täydellinen Google Play -palvelu ja monenlaiset räätälöintivaihtoehdot ovat M18 Quad Core Android TV -laatikko, joka on yksi vuoden parhaista Android TV -laatikosta. Rakastan laitteen yleistä laatua vahvan streaming-ominaisuuden lisäksi.


Hyvä asia M18 Quad Core Android -telakointipaketissa on se, että se liittää televisioosi HDMI-porttiin. Kun yhteys on muodostettu, laite on helppo asentaa. Kun olet määrittänyt, voit streamata rajoittamatonta sisältöä ilman mitään vaivaa.


Kun yhdistät M18 Quad Core -verkkosarjan televisioosi, pääset rajoittamattomaan sisältöön ABC, CBS, PBS, Sling TV, NBC News ja monet muut kanavat. TV-ohjelmien ja elokuvien katselemisen lisäksi voit myös pelata pelejä tällä laitteella. Vaikka osa näistä palveluista olisi voinut maksaa tilauksia.


03.jpg


04.jpg


M18 Quad Core Android TV Boxin ominaisuudet

05.jpg


  • Android 7.1: n käyttöjärjestelmä

  • Stream 4K UHD- ja 1080p HD -videoita televisiosta internetistä

  • Helppo yhteys televisioon HDMI-portin avulla

  • Katsele suosikki-ohjelmia ja elokuvia ilman satelliitti- tai kaapelitelevisiota

  • Lataa sovelluksia ja pelejä Google Playsta

  • Toimii kaikkien suosittujen streaming-sovellusten, kuten YouTube, Hulu, ja Netfl


Parametri

Laitteiston kokoonpano

prosessori

Amlogic S905W 64-bittinen Quad-Core Cortex-A53@1.5GHz

GPU

Penta-ydin ARM® Mali ™ -450

RAM

1G / 2G (DDR: 16bit / 32bit)

ROM

8G / 16G

WiFi

Wi-Fi 802.11 b / g / n

Muistikortti

Tuki TF-kortille, jopa 128 Gt

HDMI

HDMI 2.0

OTG

JOO

HOST

USB 2.0

Käyttöjärjestelmä

Android 7.1

Video ulostulo

HDMI, AV

Äänen ulostulo

SPDIF

Bluetooth

Valinnainen

Tuotetoiminto

Asennus

Irrotettava säilytys

selain

Opera, SkyFile, Dolphin jne.

tiedotusvälineet

Tuki online-videoille, televisioille, elokuville, musiikille, radiolle

toimisto

Word, Excel, PowerPoint, PDF, TXT

3D

Sisäänrakennettu 3D-kiihtyvyys voi olla täydellinen laatikko, joka tukee 3D-pelejä

Äänen toisto

Tuki MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV

Videosoitin

Muoto

4Kp60 VP9-profiili 2

H.265 HEVC MP@L5.0 jopa 4Kx2k @ 30fps

H.264 AVC HP@L5.1 jopa 4Kx2k @ 30fps

H.264 MVC jopa 1080P @ 60fps

MPEG-4 ASP @ L5 jopa 1080P @ 60fps (ISO-14496)

WMV / VC-1 SP / MP / AP jopa 1080P @ 60fps

MPEG-2 MP / HL enintään 1080P @ 60fps (ISO-13818)

MPEG-1 MP / HL enintään 1080P @ 60fps (ISO-11172)

Real Video 8/9/10 jopa 1080P

WebM jopa VGA

Monikielinen ja monimuotoinen aliverkkotuen tuki
MJPEG ja JPEG rajoittamaton pikseliresoluutiodekoodaus (ISO / IEC-10918)

tukee JPEG-muotoisia, skaalaavia, kierto- ja siirtymäefektejä

Tiedosto muoto

Tukee * .mkv, * .wmv, * .mpg, * .mpeg, * .dat, * .avi, *. Mov, * .iso, * .mp3, * .rm ja * .jpg tiedostomuodot

DLNA

JOO

Kielten tuki

Sisäänrakennetut 33 kieltä

Pakkauksen tiedot

Pakkauskoko

Laite: 9,3 * 9,3 * 1,9 cm Lahjapakkaus: 18,3 * 11,3 * 7,5 cm
Kartonkipakkaus: 48 * 38,5 * 37,8cm / 38,5 * 37,3 * 25,3cm (40 / 20kpl)

Paino

425g / lahjapakkaus (vain laite: 150g)

Paketinsisältö

1 * TV Box -laite

1 * IR kaukosäädin
1 * sovitin
1 * HDMI-kaapeli
1 * Käyttöohje


JOS OLET UUTUUDESTA LAITTEISTA JA TV-LAITTEISTA, SIINÄ ALOITA.

Terminologia voi tuntua hämmentävältä, mutta älä huoli. Olen täällä opastaa sinut läpi joitakin perusasioita. Tavoitteenani on tehdä tästä hyvä lähtökohta kaikille, jotka haluavat oppia lisää.

Mikä on Android TV -laatikko?


06.jpg


Android TV -laatikko on yksinkertaisesti TV-ruutu, jossa on Android-käyttöjärjestelmä. Tämä on sama käyttöjärjestelmä kuin älypuhelimella, tabletilla ja miljoonilla muilla laitteilla ympäri maailmaa. Yleensä käyttöjärjestelmä on Android 5.0, Android 6.0 ja Android 7.1 (M18 Android TV Box). Jos tiedät, miten voit käyttää tablet-laitteita tai älypuhelinta, voit helposti käyttää useimpia (elli kaikki) kyseisistä sovelluksista Android TV -laatikossa.


Mikä ero on Android-laatikon ja Roku- tai Apple TV: n välillä?

TV-laatikko on samanlainen kuin Roku tai Apple TV, aivan kuten MP3-soitin on samanlainen kuin iPod. Kerron sinulle, miten voit päättää, mikä on sinulle sopivaa, mutta päästään eroon terminologiasta ensin.

Olet luultavasti kuullut paljon erilaisia termejä, joita heitetään ympäri eri sivustoja, foorumeita ja Facebook-ryhmiä: Streaming media laite, TV-ruutu, IPTV-kotelo, set top boxit, media streamer, HTPC, Kodi box ja oma suosikki Android TV laatikko. Ne ovat periaatteessa samanlaisia laitteita - jotain, joka saa sisältöä kotiverkostasi tai Internetistä televisioosi.

Miksi niin monta eri nimeä?

Kun katsot tätä kuvaa, mistä kutsut sitä?


07.jpg


Vihje ... se riippuu todennäköisesti siitä, mistä olet.

Pohjois-Amerikassa näitä laitteita kutsutaan yleensä Streaming-laitteiksi tai Streaming Media -soittimiksi. Joskus heitä kutsutaan harvoin nimellä Roku-laatikoita, vaikka Amazon, Apple tai yksi monista muista valmistajista saattaa tehdä tällä sivustolla. Annan esimerkin jotain vastaavaa. Riippuen siitä osasta maata, johon olet, kutsut sitä sokeripitoista, hiilihapollista juomaa Pop, Soda tai jopa Coke (vaikka se ei ole Coke). Joten, ellei se ole oikeastaan Roku, josta puhut, älä kutsu sitä Roku-ruutuun. Se voi aiheuttaa sekaannusta sinulle ja henkilölle, johon puhut.


Euroopassa niitä kutsutaan yleensä Kodi-ruutuiksi, koska koodin asentaminen on suosittua ja joitakin käytettävissä olevia streaming-lisäaineita. Niitä voidaan myös kutsua IPTV-koteloiksi, koska on paljon helpompi löytää Internet Protocol TV (IPTV) -palvelu Atlantin puolella, kuin täällä Yhdysvalloissa. Yksinkertaisesti sanottuna, IPTV on tapa saada suora TV Internetin kautta.

Jos olet Aasiassa, niin olet todennäköisesti kuullut niitä, joita kutsutaan TV-ruutuiksi. Henkilökohtaisesti haluan kutsua heitä TV-ruutuiksi. Se on yleisempi termi, mutta laite voi tehdä niin monia asioita, että se vain tekee järkevämpää.


Viimeinen asia. Voit myös nähdä termin mini-PC. TV-laatikot voidaan varmasti pitää mini-PC: nä, mutta mielestäni ne pilkottavat ne luokkaan, johon ne eivät kuulu. Mini-PC voi myös sisältää minkä tahansa pienikokoisen tietokoneen, kuten Intel NUC (Next Computing Unit ). He voivat yleensä tehdä kaiken, mitä työpöytätietokone tai kannettava tietokone voi tehdä. Jotkut TV-ruudut voivat korvata työpöydän, mutta ne ovat poikkeus, eikä sääntö.


Mikä tekee siitä Android TV -ruudun?

08.jpg


OK, joten yleinen termi on se, jota aiomme käyttää, ei vain tässä artikkelissa, vaan koko sivustolla kokonaisuudessaan. Joten mikä tekee siitä Android-laatikon?

Eri yritykset voivat luoda erilaisia nahkoja tai kantoraketteja, jotta se räätälöidään. Yleensä he yrittävät helpottaa käyttämistä olohuoneen sohvalta tai näyttää siltä kuin Netflix, mikä on järkevää. Netflix on yksi maailman parhaimmista streaming-palveluista, joten niiden käyttöliittymän jäljittely helpottaa uusien käyttäjien perehtymistä uuteen TV-laatikkoonsa.


09.jpg


Yksi tärkeä asia on kuitenkin muistaa:

ONGELMA ERO on erilainen televisio ja ANDROID TV BOX.

Siis mitä?

Seuraa pitkin, koska täällä on se, missä se voi saada hieman hämmentävää.


Android TV vs TV-ruutu


10.jpg


Vuoden 2014 I / O-konferenssissa Google käynnisti Android TV: n. Se on järjestelmä, joka järjestää sisältösi yhdeksi alustaksi helpon organisaation ja etsinnän puolesta - mukaan lukien Googlen omat äänihakuominaisuudet. Löydät kaiken virallisesta Android-televisiosta täällä.


Jos kuulostaa tuttu, sen pitäisi.

Android TV on Googlen yritys ylläpitää mediakeskittimesi. Olemme nähneet samanlaisia ponnistuksia vuosien mittaan Microsoftista (Xbox), Sony (PlayStation ja liitetty Blu-ray-soittimet), Roku, Amazon, Apple ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Android TV on Googlen toinen yritys tässä tilassa Googlelta - kolmasosa, jos lasket Chromecastin. Google TV, joka oli ensimmäinen yritys hallita olohuoneesi, mutta ei koskaan todella kiinni.


Ero Android TV: n ja Android TV -laatikon välillä on itse käyttöjärjestelmässä. Android TV on Android-käyttöjärjestelmän erityisversio. Android TV ei voi käyttää kaikkia sovelluksia, ainakaan ilman laitteiston juurtumista. Mutta sovellukset, joita se voi käyttää, on suunniteltu erityisesti käytettäväksi televisiossa pikemminkin kuin kosketusnäytöllä.


Kuinka asentaa Android TV Box?

11.jpg


M18 Quad Core Android TV -laatikko on helppo asentaa. Siinä on täydellinen käsikirja, joka on helppo ymmärtää. Et tarvitse edes tätä käsikirjaa asentamaan TV-laatikkoa, koska sinun tarvitsee klikata muutama kerta täällä ja aloittaa sen suoratoisto. Tulet rakastamaan kuvan ja värin laadun. Sinulla ei ole koskaan puskurointiongelmia, joten se on jokaisen pennin arvoinen. Ehdottomasti yksi suosikkimusiikkisi Android-televisiolähetyksistä markkinoilla.


Mikä on IPTV (Internet Protocol TV)?

12.jpg


IPTV on lähinnä mediasisältöjen, videoiden tai televisio-ohjelmien toimittaminen IP-verkon kautta. Tämä voi joko käyttää julkista internetiä tai yksityistä paikallisverkkoa (LA) tai laajakaistaverkkoa (WAN). IPTV-palvelu voidaan toimittaa IP-yhteensopivaan televisioon, matkapuhelimeen, tablet-laitteeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen ja se voidaan helposti liittää videon tilausratkaisuun.


Yritykset ja organisaatiot käyttävät yleensä IPTV: tä televisioon odotusalueille, vastaanottoon ja yhteisiin huoneisiin (usein integroitu digitaalisten signage-ominaisuuksien kanssa). IPTV on myös suosittu ratkaisu televisiopalvelujen tarjoamiseen hotelli-, sairaala- tai asuinrakennuksessa.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä kuvauksia;


Internet-protokollan televisio (IPTV) on järjestelmä, jonka kautta tv-palvelut toimitetaan Internet-protokollaohjelmistopaketilla pakettivälitteisen verkon, kuten lähiverkon tai Internetin kautta, sen sijasta, että ne toimitetaan perinteisten maanpäällisten, satelliittisignaalien ja kaapelitelevisiomallien kautta.


IPTV-palveluiden tyypit

Klassisten TV-kanavien lähettämisen lisäksi IPTV tarjoaa myös seuraavat vuorovaikutteiset palvelut:

1) Video on Demand: Yksittäinen videotiedoston toimittaminen tilaajalle. Sen avulla käyttäjät voivat katsella mitä tahansa elokuvaa VoD-palvelimen mediakirjastosta.

2) Lähellä Video on Demand: Se on pay-per-view-videopalvelu, joka on tarkoitettu useille käyttäjille, jotka ovat tilanneet nVoD-palvelua. Sisällyslähetysohjelma kootaan etukäteen ja tilaajat voivat tarkastella aikataulua ja katsoa sisältöä heidän kiinnostuksensa mukaisesti.

3) Aikaa siirretty televisio: Aikaa siirretty televisio antaa tilaajille mahdollisuuden katsella live-lähetyksiä myöhemmin, jotta he voivat toistaa ja jatkaa heidän tarpeidensa mukaisesti. Taaksepäin-vaihtoehto annetaan myös televisio-ohjelmille

4) TV on Demand (TVoD): Valitut TV-kanavat tallennetaan, jotta niitä voidaan katsoa aina, kun ne ovat käteviä.

5) Live Television: kanssa tai ilman vuorovaikutteisuutta lisätty nykyisin televisio-ohjelmia.


IPTV: n nykytila ja tulevaisuus

IPTV on ollut viime vuosina jatkuvan kasvun tiellä. Maailmanlaajuisten IPTV-tilaajien määrä on nyt ylittänyt 130 miljoonaa markkaa. Kuuden miljoonan tilaajan nettomäärät ovat korkeimmat viimeisten 24 kuukauden aikana vuoden 2015 loppuun. Niitä tavanomaiset epäilijät, kuten Kiina, kasvattivat niitä voimakkaasti, minkä vuoksi Q4 2015: ssa rekisteröitiin 3,7 miljoonaa uutta IPTV-tilaajaa.

Kuinka tietää kanavaluettelo ja VOD-luettelo?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi yksityiskohtaisen kanavaluettelon.


Maa

TV-ohjelmien määrä

afganistanilainen

20

afrikkalainen

55

arabialainen

346

Azerbajian

15

Belgia

16

Brasilia

268

Bulgaria

50

Tanska

16

Englanti

88

Espana

69

Suomi

8

Ranska

100

Saksa

79

Hollanti

59

Intia

64

Italia

54

kurdien

87

Latinalainen Amerikka

116

Meksiko

38

Norja

26

persialainen

64

Puola

66

Portugali

47

Romania

49

Venäjä

211

Serbia

19

Ruotsi

77

Switherland

45

Turkki

139

Ukraina

33

Yhdysvallat

59

Sport HD

28

Sport SD

14

Lapset

24

Monivalinta

7

Oma HD

20

Uutiset

29

Platinium HD

29

Paukkumaissi

30

SATIP

27

VOD

2353


Ohje

1. Mikä MOQ on? Voinko ostaa näytteitä testata?

Jos tarvitset räätälöityjä androidi-TV-laatikoita, se on MOQ. Normaaleihin malleihimme sopiva määrä on kuitenkin hyvä. Näytteitä on saatavilla.

2. Soveltuuko Android-TV-sovittimen maahamme?

USA / UK / EU / AU-standardipistoke on valinnainen, huomioi se tilauksen yhteydessä.

3. Kuinka voin nauttia takuusta?

Android TV Box -tuotteen takuu on 12 kuukautta. Jos TV-laatikossa on laatua koskeva ongelma meidän puolellamme, lähetämme sinulle uusia laatikoita. Voimme myös antaa sinulle 1% - 3% varaosia tilauksen yhteydessä. Joten se on helppo korvata, jos sinulla on ongelmia.

4. Ovatko Quad Core Android TV Box tukevat IPTV: tä?

Kyllä, kaikki Android-TV-laatikot tukevat IPTV: tä.

Kiitos vierailustasi, jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Sähköposti: lionstariptv@foxmail.com

Skype: LIVE: lionstariptv

Hot Tags: quad core android TV-laatikko, Kiina, tehdas, tarjoajat, tukku, tarjous, ilmainen näyte

Tutkimus

You Might Also Like