Iptv-tilauspalvelun tarjoajat arabia

Iptv-liittymän johtavana toimittajana tarjoamme täyden paketin IPTV-palvelun, voit katsella yli 2500 LIVE TV: tä ja 2000 VOD: ta ilman kuukausimaksua.

Tuotetiedot

iptv-liittymän tarjoajat

arabialainen ranska italialainen venäjä portugali latina ja enemmän

Täysi paketti yli 4000 LIVE TV: tä ja VOD-vapaata kelloa

iptv-tilaus arabiaiptv-tilaus

iptv-tilaus täysi paketti

IPTV-liittymien johtavana toimittajana palvelimme asiakkaita Brasiliasta, Dubaisesta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Koreasta, Amerikasta, Intiasta jne.

Sinun tarvitsee vain maksaa vähän rahaa vuodessa nauttiaksesi täydellisistä pakettikanavista, katsella yli 2500 live-tv-kanavaa verkossa ilmaiseksi, plus 2000 VOD: ta, kuten Beinsports, BBC, MBC jne.iptv-tilaajatoimittaja täysi paketti

IPTV-tilaus tukee kaikkia Android-laitteita, kuten matkapuhelinta, taulutietokonetta, älykkäitä TV-laitteita ja myös sitä, että voit katsella sitä Windows-tietokoneessa ja tablet-tietokoneessa.


Jotkut saattavat kysyä, miten voin ostaa ja miten voin katsella televisiokanavaa tilauksen kanssa? Se on helppoa, vain vaiheet.

1. Lähettäkää ensin meille sähköpostia pyyntösi infor@oxfordsz.com, kerro meille, minkälaista laitetta katsot ja oletko loppukäyttäjä tai jälleenmyyjä?

2. Kun olemme saaneet yksityiskohtaiset vaatimukset, lähetämme sinulle APK: n ja sitten asennat laitteeseesi, sillä välin lähetämme sinulle testikoodin 1 viikon ajan. Jos pidit siitä, maksat tilauksesta 1 vuosi.

4. Lähetämme sinulle koodit, ja sinun tarvitsee vain aktivoida se ja nauttia tuhansista TV-kanavista 1 vuoden ajan ilman maksua.


Ohje

1. Kuinka paljon on iptv-tilaus?

Yleensä se myy vuosittain, hinta riippuu määrästä, lähetä meille sähköpostia pyyntösi info@oxfordsz.com.

2. Täytyykö minun ostaa iptv-liittymä TV-ruutuun?

Ei, jos televisio on Android-järjestelmä, voit ostaa iptv-liittymän ja lähetämme sinulle APK asennuksen.

3. Kuinka monta arabialaista tv-kanavaa yhteensä?

Tähän mennessä sillä on noin 350 arabialaista kanavaa ja pidämme sitä ajan tasalla, sillä se on tulevaisuudessa enemmän.

4. Oletko iptv-liittymän toimittaja?

Kyllä, me teemme.

5. Pitääkö minun katsoa internetin kautta?

Kyllä, IPTV tarkoittaa Internet-protokollaa.

Hot Tags: iptv-tilauspalveluntarjoajat, arabia, Kiina, tehdas, palveluntarjoajat, tukkumyynti, tarjous, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää